Centrum Dialog

Knihy do knihoven - děkujeme za podporu a pokračujeme dál!

Děkujeme všem, kteří se v loňském roce zapojili do projektu Knihy do Knihoven. Díky vašim finančním příspěvkům se nám podařilo zakoupit 87 knih a darem jsme dostali navíc 63 časopisů. V projektu pokračujeme a rozšiřujeme ho i na Keňu!  

Všechny publikace putovaly do školy École Humaniste Mon Peuple II v guinejské Conakry, kde budou k zapůjčení nejenom pro tamní studenty, ale i pro celé blízké okolí. Zároveň jsme se rozhodli v projektu Knihy do knihoven pokračovat a rozšířit ho i do Keni. V obou zemích je nedostatek veřejných knihoven a děti nemají ke knihám téměř žádný přístup. Chceme proto v našich školách postupně vybudovat kvalitně vybavené knihovny, které by sloužily nejenom dětem, ale i celé komunitě.

Jak se můžete zapojit vy?

Můžete nám na tento projekt finančně přispět skrze účet Centra Dialog, o.p.s. 51-168 765 02 57/0100 pod variabilním symbolem 60055.

Další možností je také zasílání knih ve francouzštině na naši adresu Sokolská 1802/32, 120 00 Praha 2. Knihy v angličtině prosím nezasílejte, nemáme možnost je do Keni dopravit.

Děkujeme, že spolu s námi pomáháte keňským a guinejským dětem v jejich cestě za vzděláním!

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy