Centrum Dialog

Na návštěvě u adoptovaného dítka

Adoptivní rodiče malé Immaculate z Paponditi se rozhodli jet na dovolenou do oblasti, kde holčička žije a navštívat tak ji, její rodinu i její školu. Přikládáme jejich email po návratu, společně s pár fotografiemi. 
S Jamesem před školou
S Jamesem před školou

Dobrý den,

právě jsme se vrátili z naší druhé návštěvy v Keni. Velice Vám chceme poděkovat za skvělou práci, kterou v Keni odvádíte.

Naplánovali jsme si návštěvu naší adoptované holčičky Immerculate a skutečnost předčila očekávání. Koordinátor v Kisumu - James byl naprosto úžasný, příjemný člověk, který se nám dva dny věnoval bez jakéhokoliv nároku na honorář, vřele nás přivítal ve své rodině a o děti a celou školu se báječně stará.

Naše holčička je báječná - strávili jsme s ní jeden den, zároveň poznali i část její rodiny - Teď nastoupila do čtvrté třídy a my se budeme snažit splnit jí její sen být zdravotní sestřičkou.

Ještě jednou velice děkujeme a určitě můžete počítat i nadále s naší podporou. Doufáme, že při další návštěvě v Keni strávíme v Kisumu více času a přiložíme ruku k dílu při opravách školy apod.

Monika a Jiří
Ostrava

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy