Centrum Dialog

Nové úsměvy v našem týmu: Marta a Veronika

Marta a Veronika, dvě nové tváře, dva nové přírůstky do našeho týmu. Obě se po toulkách v zahraničí rozhodly zakotvit v Čechách a my jsme rádi, že je osud zavedl přímo k nám do Centra Dialog. Přečtěte si o naší nové posile, která to tady co nevidět roztočí na plné obrátky:)  
Vlevo Marta, vpravo Veronika
Vlevo Marta, vpravo Veronika

Marta přichází do Centra Dialog z jižní Kalifornie, kde v studovala Peace and Justice Studies, a kde také pracovala se studenty na vysoké škole. Už od malička si přála věnovat se problematice rozvojové spolupráce. Tento sen ji už zavedl do Kolumbie, Peru a El Salvadoru. Marta vidí život jako cestu naslepo plnou krásných překvapení. Jedním takovým překvapením je pro ni i příležitost práce v Centru Dialog. Marta se těší na kreativní spolupráci a komunikaci s přáteli, příznivci a kolegy Centra Dialog. Do kanceláře s sebou přináší optimismus, pracovní nasazení, a touhu učit se novým věcem a setkávat se z inspirativními lidmi.

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“

 

Veronika by jednou chtěla být vším. To sice nejde, ale neodradí ji to od toho, aby to alespoň zkusila. Miluje totiž výzvy a navíc neumí říkat ne. Sice jí to někdy přitlačí ke zdi, většinou ale povznese a posune. Matkoterezovský přístup již dávno vyměnila za střízlivý pohled na život a proto překvapivě už po pár desítkách zahraničních výletů zjistila, že nejvíc to má ráda doma. A že je tady taky co dělat! K nechuti článkových diskutérů se zajímá o migranty a Romy a jako jedna z mála má s těmito skupinami i zkušenosti. Studium žurnalistiky navíc podpořilo lásku k psaní a fotce a proto i někdy něco vlastního vypustí do světa. No a v Centru Dialog se bude starat o to, aby to frčelo!

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy