Centrum Dialog

Pro školu Mahátma Gandhí se už podařilo vybrat 111.350 Kč! Kampaň pokračuje.

Milí adoptivní rodiče a podpůrci našich projektů, máme pro vás skvělé zprávy ohledně kampaně na záchranu školy Mahátma Gándhí v Guineji - Conakry. Od února do dnešního dne jsme zatím díky vám vybrali neuvěřitelných 111.350 Kč.

Milí adoptivní rodiče a podpůrci našich projektů,

máme pro vás skvělé zprávy ohledně kampaně na záchranu školy Mahátma Gándhí v Guineji - Conakry. Od února do dnešního dne jsme zatím díky vám vybrali neuvěřitelných 111.350 Kč.

Náš koordinátor Florentin nás také informoval o tom, že se podařilo najít vhodnou budovu k pronájmu v těsné blízkosti místa, kde do teď sídlila škola Mahátma Gandhí (vzdálenou cca 300 m). Děti tak pocítí jen minimální změny spojené s přechodem. Hned na konci června až děti opustí školní lavice, je třeba zahájit rekonstrukci budovy, aby byla připravena na nový školní rok. I díky vám bude vybraná částka použita na rekonstrukci školy, aby byla stejně tak použitelná a pěkná jako ta současná.

Přestože se podařilo vybrat tak vysokou částku, ještě plně nepokrývá potřebné náklady. Proto vás žádáme, abyste prosím nepřestávali zasílat své příspěvky, jelikož bude potřeba dalších fondů na renovaci školy. Prosíme zasílejte libovolný finanční příspěvek na náš bankovní účet: 51-168 765 02 57/0100 KB Praha 5 - Smíchov. Variabilní symbol projektu školy Mahátma Gándhí je 30036, konst. s. 558. Finanční dar je odpočitatelný z daní na základě darovací smlouvy, kterou na vyžádání obratem vystavíme.

Moc vám všem děkujeme za vaši podporu!!!!

Váš Tým Centra Dialog

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy