Centrum Dialog

Pronájem prostor kousek od metra I.P. Pavlova-připojte se k nám!

Máte zájem o prostory v našem Centru neziskových aktivit? Rádi bychom vám nabídli možnost pronájmu nebytových prostor (81 m²) ve stejném objektu, kde sídlí i naše organizace (adresa: Tyršova 1, 120 00 Praha 2, metro I.P. Pavlova).  
Vstupní místnost s vchodem z ulice (34 m²)
Vstupní místnost s vchodem z ulice (34 m²)

Mnozí z Vás pravděpodobně tyto prostory znáte z osobních setkání. Jedná se o 2 místnosti (vstupní recepce-obchod 34 m² a sál 47 m²) s vlastním vchodem přímo z ulice, možností využívání dvora a společným zázemím (kuchyňka, WC, chodby a vchod domem). Celková cena včetně všech energií a wi-fi internetu: 19 000 Kč. Prostory jsou volné ihned.

Naším záměrem bylo vybudovat v prostorách kavárnu nebo čajovnu spojenou s galerií, knihovnou a obchůdkem afrických výrobků. Tématicky by to doplnilo aktivity, kterými se zabýváme a rozšířilo o další možnosti spolupráce a podpory. Zatím se nám však nepodařilo sehnat partnera, který by projekt realizoval. Proto tutu nabídku posíláme také Vám a pokud se Vám záměr líbí a chtěli byste finančně nebo technicky takovýto projekt podpořit, budeme moc rádi.
Prostory jsou samozřejmě vhodné i pro jiné účely - kanceláře, semináře, kreativní dílny, obchod jiného zaměření atd.

Dole na stránce najdete fotografie prostor. 

V případě dotazů či zájmu o prohlídku nás prosím kdykoliv kontaktujte.

Přejeme vám krásné dny!

Tým Centra Dialog

 

 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy