Centrum Dialog

Vernisáž v Botanické zahradě a NGO market

11.duben byl pro Centrum Dialog velmi akční den. Část týmu se zúčastnila NGO marketu, kde prezentovala aktivity organizace široké veřejnosti. Toni Antonucci se mezitím vydal do Brna, kde v botanické zahradě proběhla vernisáž naší výstavy Afrika očima dětí.

 

NGO market 2018 prezentoval činnost neziskových organizací široké veřejnosti a v bohatém doprovodném programu se návštěvníci a zástupci neziskových organizací mohli dozvědět inspirující informace na téma sdílení příběhů, což bylo hlavním motivem letošního NGO marketu. Centrum Dialog na stánku prezentovalo Projekt Pošli špunta do školy a návštěvníci měli možnost zakoupit si předměty z našeho fairtrade obchůdku. 

 

Toni Antonucci mezitím v brněnské botanické zahradě instaloval za pomoci dobrovolníků naši výstavu Afrika očima dětí, která zde bude vystavena až do 13.5. V 16:00 poté proběhlo oficiální zahájení výstavy za hudebního doprovodu Jirky Boudy, který zahrál na guinejskou harfu kora. Vernisáž proběhla ve velmi příjemném duchu a my děkujeme Botanické zahradě v Brně a paní Magdaléně Chytré za skvělou organizaci! 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy